top of page

Invitasjon til veldedighetsmiddag 7. juli 2023

 

Hilton Cognac Club (HCC) i samarbeid med Opus XVI ønsker å markere Cognacens dag som er 7 juli og inviterer deg denne anledningen til en eksklusiv veldedighetsmiddag der formålet er å samle inn midler til prosjektet "Kom Nærmere".

 

Siden starten i 2003, har Kom Nærmere, sammen med barn og unge, laget tilrettelagte kulturtilbud og de er i dag etablert i Bergen og Oslo.

Kom Nærmere legger til rette for at ungdommer utvikler felleskap og tilhørighet støttet av voksne og jevnaldrende. Tiltakene er lokalisert i nær tilknytning til offentlige kulturinstitusjoner slik som kommunale kulturhus, konsertarenaer og ungdomshus.

Deltagerne er ungdom i alderen 13-23 år med forskjellig bakgrunn. Noen kommer fra barneverninstitusjoner,  fosterhjem/familiehjem, har innvandrerbakgrunn og noen er under oppfølging/behandling innen psykisk helse.

Deltakelse som arrangeres er gratis og gjør at ungdommene som deltar sikres nærmiljøforankring og integrering.

 

Leder av Kom Nærmere er Viggo Krüger som også arbeider som førsteamanuensis på musikkterapistudiet ved Grieg akademiet i Bergen.

 

Det er et begrenset antall plasser, og vi håper at din påmelding kommer raskt dersom du ønsker å delta. Ta gjerne med partner, venner eller andre som vil kombinere en hyggelig middag og samtidig støtte er godt formål.

 

HCC har lang tradisjon for å støtte gode formål, og har samlet donert mer enn kr. 500.000,- til forskjellige formål i de 24 årene klubben har eksistert.

 

Tema for dagen er Cognac og prosjektet "Kom Nærmere", og deltagerne vil lære litt mer om begge deler.  

 

Vi starter kl. 1900 med en aperitiff og det vil være representanter for et par utvalgte Cognac hus til stede utenfor spisesalen. 

 

Middagen starter kl. 1930 og det vil bli servert en treretters middag med gode viner og kaffe avec.

 

Under middagen vil det bli korte presentasjoner om bakgrunnen for Cognacens dag og om årets veldedige formål.

 

Det vil også være utlodding av eksklusive Cognacer som det ikke er mulig å få tilgang til i det åpne markedet. Andre overraskelser kan også dukke opp underveis.  

 

Etter middagen vil det være anledning til å prate med Viggo Krüger fra "Kom Nærmere",  og å prøvesmake produktene til de tilstedeværende Cognachusene.

Mer informasjon om Opus XVI finner dere her. 

Antrekk: Dress/pent

  

Prisen for å delta er kr. 2500,- pr person, og overskuddet går i sin helhet til prosjektet "Kom Nærmere".

Påmelding sendes til rolf@rrconsulting.no, og plasser reserveres etter hvert som betalingen kommer inn. 

Kr. 2500,- pr pers betales inn til konto 97014185235  - husk å merke med navn.

Har du spørsmål eller vil ha mer opplysninger så er det bare å kontakte Rolf Røssland.

Tlf: 95 05 95 95 eller e-post rolf@rrconsulting.no 

bottom of page