top of page

ANNET

HCC Julebordet 2017

av Rolf

 

Vi var 34 medlemmer som hadde en flott kveld på Damsgårdstuene.

I tillegg hadde Collin med seg Daniel som hjelp han slik at han kunne delta denne kvelden.

Collin kom fra Stavanger for å delta på julebordet, noe han allerede hadde bestemt seg for når han lå på Haukeland og var nesten lam. Han har en skikkelig stå-på innstilling og reiser nå til Thailand for rehabilitering. Vi ønsker han lykke til.

 

Som vanlig ble vi godt mottatt av Anita og hennes stab og maten var også i år meget god. Noen savnet lutefisk og det blir en ordning med det neste år.

På bildene ser dere også at HCC pinsene passer godt til ørepynt. Det kan også være at de passer til piercing andre steder, men der fikk vi deverre ikke noen til å være modell.

 

Juleloddsalget gikk også fantastisk bra, inntekt til de gode formål NOK 14.803,- Så mange tusen takk til alle lodd kjøpere. Særlig de som ikke vant.

 

Fra salget av Bergen Cognac ble i år tilskuddet NOK 9970, og etter skatt blir det ca. NOK 7.500.

 

Gavesjekken blir i år NOK 22.300. Som etter avstemming i går, i år går til Raymonds forslag "Psykiatri Alliansen".

Da har HCC gitt til veldedige formål totalt Kr. 409.300.

 

JULEBORDET 2018 blir

torsdag 6 desember kl 1900 på samme sted.

En kort oppsummering fra HCC Julebordet 2016
av Rolf

Årets julebord ble avholdt på Damsgårdstuene for fjerde år på rad (eller er det femte året. Er det noen som har full oversikt over hvor mange julebord vi har hatt så send info til Presidenten eller meg).

Vi var 26 påmeldte og 24 fremmøtte. Det var god stemning og loddsalget kom raskt i gang. Under informasjonen til medlemmene om Bergen Cognac XO og overskuddet fra loddsalget i år ble levert til Sykehusklovnene på Haukeland, ba en av de andre gjestene på Damsgårdstuene om ordet. 

Det var Harold Sletten, Administrerende direktør i Possibility AS.  Possibility er er official Hospitality Partner for sykkel-VM i Bergen 2017, og Harold donerte 2 VIP billetter til HCC utlodningen – verdi kr 3500,- pr stk.  Totalt kr 7000,-.  Dermed hadde vi en ny første premie til kveldens lotteri.
Totalt solgte vi for kr 15550,- i lodd. 

Kvelden vinner av hovedpremien ble Astrid, men hun byttet billettene med Knut Ove i en Cognac som han hadde vunnet. Begge var fornøyd med dette.

Astrid benyttet også muligheten til å overbringe en varm takk fra tidligere mottagere av HCC støtte på Haukeland. Et flott takkekort fulgte med takken.

Som alltid ble vi godt mottatt av Anita og hennes team. Maten og servicen var flott, og tradisjoner ble opprettholdt med diktlesing av Tom.

Dato og sted for 2017 julebordet er satt –

TORSDAG 7 DESEMBER 2017 kl 19.00 – på Damsgårdstuene.

bottom of page