top of page

Smakinger

Vi har hatt mange smakinger i HCC regi, men med våre nye nettsider så går vi ikke lenger tilbake enn til smakinger vi har hatt siden 2009. Du vil finne en beskrivelse og oversikt over alle smakinger fremover på denne siden. Siste smaking vil alltid ligge øverst. 

HCC smaking  15 februar 2019


HCC hadde klubbmøte torsdag 14 februar 2019 på Scandic City i Håkonsgaten hos Olaf.
Som alltid blir vi godt mottatt her, og denne gangen ble det i tillegg til et vanlig klubbmøte arrangert en smaking fra huset Remy Martin.

15 medlemmer stilte opp og vi hadde en interessant hyggelig aften, med en overaskende ekstrasmaking. 

Les mer...

HCC smaking  11 januar 2018


HCC avhold intern smaking torsdag 11 januar hos NUI i Gravdal.

Hoved agendaen for møtet var testing av 7 Cognac prøver for innkjøp av en ny HCC tønne.

5 medlemmer stilt og vi hadde en interessant hyggelig aften, med et par ekstra smakinger etter "arbeidet". 

Les mer...

HCC smaking med Jon Bertelsens Cognacer - pluss litt 12 mai 2017


Jon Bertelsen kunne desverre ikke være med oss på denne smakingen, men Presidenten gjorde en god jobb og introduserte en rekke gode Cognacer til de 25 fremmøtte.

Les mer...

Smaking med Jon Bertelsen 10 februar 2017


Vi var heldig og fikk enda en gang Jon Bertelsen til å holde et fantastisk foredrag og presentasjon .

Les mer...

Smaking av Antarticaserien 8/3-13


Angus hadde donert en flaske av hver sort Antartica til smaking for klubben medlemmer denne fredagen. Smakingen ble holdt i NUIs lokaler i Gravdal, og vi var 16 medlemmer tilstede.

Les mer...

Smaking med Jon Bertelsen 26/10-12


Jon Bertelsen hadde med seg 10 ulike sorter for oss å smake på, edle dråper alt sammen. Jon holdt et svært entusiastisk foredrag og stemningen var veldig god hele kvelden. Vi var 34 personer til stede, inkludert 3 gjester.

Les mer...

Tesseronsmaking 30/4-10


Olaf Halland, bartender og Tesseronentusiast ble spurt om å holde en Tesseron smaking for HCC. Det takket han gledelig ja til og loste oss gjennom Tesseron sine produkter fra VSOP til Extreme. Vi var 34 medlemmer på plass og fikk en stor opplevelse.

Les mer...

Blindsmaking av Jean Fillioux 22/1 2010


For å få testet ut smakeskjemaer så bestemte vi oss for å ha en blindsmaking av Jean Fillioux sine konjakker i forbindelse med et medlemsmøte. Vi benyttet kantinen på Bennex for anledningen. 

Les mer...

Smaking i Gravdal 25/5 2009


Angus var heldig og vant Courvoisier Centenaire i HCCs julelotteri i 2008. Han sparte den like godt og donerte flasken til smakingen i Nutecs kantine. Vi hadde dermed veldig gode konjakker å smake på for anledningen. 

Les mer...

bottom of page