top of page

Tesseronsmaking i Bergen

30/4-2010

Smaking av hele produktlinjen til Tesseron.

Tesseron er et hus som har fantastisk gode konjakker, så vi har lenge hatt planer om å ha en Tesseronsmaking. Vi fikk derfor fagmann og Tesseronentusiast Olaf Halland (bildet nederst il høyre) til å stå for selve smakingen.

Smakingen foregikk i Scandic Hotels lokaler i Bergen sentrum. Her hadde Olaf satt opp og skjenket i alle konjakkene (utenom Extreme) på forhånd, og det hele så svært profesjonelt ut. Olaf dro i gang et foredrag om huset Tesseron og loste oss gjennom Tesserons produkter fra VSOP til Extreme. Det hele ble en fantastisk opplevelse og en kveld som ingen av medlemmene vil glemme med det første.

Å komme inn i rommet, se hvor lekkert det var satt opp, samt å kjenne lukten av sju konjakker x 34 som var skjenket i og satt opp på forhånd, ja bare det var vel verdt prisen alene :-)

Vi var 34 medlemmer til stede på smakingen, noe som på dette tidspunktet var rekord for HCC. Nå skal det sies at vi ble sponset av Bergen Hotel og fikk det meste til kostpris. I tillegg sponset Hilton Cognac Club den siste konjakken som var til smaking: Tesseron Extreme. Det ble derfor bare 300,- kroner å betale pr snute, og det for tre gode- og fire fantastiske konjakker.

I ettertid så er det nå flere medlemmer som har blitt glad i Tesseron, og har kjøpt Tesserons produkter på polet, så dette ble jo sånn sett en vinn-vinn situasjon for alle parter.

bottom of page